Neem dus geen risico met voorvocht

Lekker aan me pik trekken en laten spuiten

Misschien ben ik wel een beetje

En tegen wat de meeste mensen denken in, vaak begint hij met spuiten voordat hij het voelt. Ze monden net als bij de man uit in de urethra, wat het ophelderen van de kwestie natuurlijk aanzienlijk bemoeilijkt.

Ze monden net alsHij was helemaal tevreden metIk snap ook best dat zeEn tegen wat de

Ruk mijn dikke vette piemel maar lekker af totdat die lekker spuit. Een orgasme wat je volgens mij niet kunt faken, of ze zou Cum laude wat een geweldige woordspeling, al zeg ik het zelf geslaagd moeten zijn aan de toneelacademie. Het gevoel dat ik de macht verloren was over mijn eigen blaas was echt het minst fijne. Hij was helemaal zo'n haantje dat zelfs mevrouw de hoer nog wat geleerd had in bed.

Dan is ze gerustgesteld, en kleedt zij zich ook uit. Ook de buitenlandse dames komen aan hun trekken bij handyman. Hij was helemaal tevreden met zichzelf, hij dacht dat ik overstuur was omdat ik zo geweldig was klaargekomen. Ik zou mijn spatlappen wel kunnen raken, maar dat is niet voor elke vrouw zo.

Dat alles nat wordtAls ik stop zeg doe

Ze trekt me door tot mijn lul helemaal leeg is, en dan blijf ik tegen haar aanstaan, om bij te komen van een heerlijke aftrek beurt. Ik vertelde hem dat ik altijd klaarkom zonder te spuiten, dus dat hij niet op spuiten moest rekenen, maar dat ik me er wel op verheugde, om lekker klaargemaakt te worden. Als hij me nog iets flikt, gaat hij wel op blokkeren, ook al is het dan iets kleins. Alvast een mooi voor jou gewenst.

Vakbond Vakwerk Proud - belangenvereniging. Daar heb ik een hekel aan.

Ik zou mijnIk belde dus meteen deOok de buitenlandse dames komen aanDat vind ik

Dat alles nat wordt vind ik voldoende irritant om er niet aan te beginnen. Als ik stop zeg, doe ik dat niet zomaar. Dat vind ik raar, want juist de mannen die gewoon spuiten hoor je er weleens over. Ik snap ook best dat ze dat iets bijzonders vinden. Misschien ben ik wel een beetje dramatisch maar ik vind het toch echt een nare gedachte dat zulke dingen gebeuren.

Dan is ze gerustgesteld en

Natuurlijk wees ik hem toen meteen de deur, en toen was die grijns wel weg. Ik belde dus meteen de huisarts, die me gelukkig de volgende dag al kon zien. Zondares zegt niks over of je wel of niet zwanger kan raken van voorvocht.

Natuurlijk wees ik